EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс“ ЕООД започва строителството на нов жилищен комплекс в кв. „Бриз“ Варна

 24/07/2019 „Планекс“ ЕООД започва строителството на нов жилищен комплекс  в кв. „Бриз“ Варна
В началото на лятото на 2019 г. строителна компания „Планекс“ ЕООД започна инвестиционна дейност с изграждането на жилищен комплекс в кв. „Бриз“ във Варна. Екипът на "Планекс Инвест" ООД е ангажиран с продажбата на имоти в обекта.

Комплекс „Панорама парк“ се състои от две самостоятелни жилищни сгради с общо РЗП 43 000 кв.м, с по две нива подземен паркинг и оформена паркова зона със запазване на съществуващата в парцела дървесна растителност.
Площта на която ще бъдат разположени двете сгради е 11 500 кв.м. Проектирани са двустайни, тристайни и четиристайни апартамента с площ от 66 до 220 кв.м. Естествената денивелация на терена осигурява великолепна гледка към Варненския залив и панорамен изглед към града.

Комплексът е със съвременна архитектура, висококачествено изпълнение на строително-монтажните работи, с максимално комфортни условия за живеене. Проектирани са различен тип жилища, с една, две или три спални с разнообразно функционално разпределение.  Предвидено е издаване по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати „Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло.

Жилищен комплекс „Панорама парк“ се намира в кв. „Бриз“ на втора линия от бул. „Васил Левски“, с удобен и бърз достъп до хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини. В комплекса ще бъде осигурена цялостна поддръжка - почистване, озеленяване и контрол на достъпа.

Информация за обекта и имотите за продажба може да получите в офиса на отдел „Продажби“ на "Планекс Инвест" ООД - ул. „Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж