EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Регионалният мениджър на „Планекс Инвест“ в София е преизбран за член на УС на БГФМА

Регионалният мениджър на „Планекс Инвест“ в София е преизбран за член на УС на БГФМА
Бисера Пейчева, регионален мениджър на „Планекс Инвест“ в София бе преизбрана за член на новия управителен съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА). Новият Управителен съвет е с мандат 2019 – 2020 г. с приоритети: популяризиране на успехите и статута на фасилити мениджмънт бранша в България, представяне на добрите практики и провеждане на обучения и семинари.

„Горди сме, че отново сме член на Управителния съвет на БГФМА. Компанията ни има повече от 12 години опит в сферата на управлението на сгради. Той ни дава стабилна основа, за да се разгърнем в работата по приоритетните цели на БГФМА. Като част от екипа на управителния съвет на асоциацията и представител на „Планекс Инвест“ ще работя усилено за затвърждаването на българския фасилити мениджмънт като част от общоевропейските стандарти“, каза Бисера Пейчева, регионален мениджър за София, PLHome&Office, марка на „Планекс Инвест“.

Иван Велков, преизбраният председател на БГФМА сподели, че ще продължи усилията си за засилване на диалога с институциите за подобряване на нормативната уредба, касаеща фасилити мениджмънт бранша, и привличането на нови членове на асоциацията.
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж