EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс Билд“ ООД спечели статуетка в конкурса „Сграда на годината 2018“

 27/12/2018 „Планекс Билд“ ООД спечели статуетка в конкурса „Сграда на годината 2018“

Новият завод на „МУЛТИВАК България Продакшън“ в София спечели престижната първа награда в категория „Производствени сгради“ на конкурса „Сграда на годината 2018“. Строителната компания „Планекс Билд“ ООД е главен изпълнител на обекта.

Церемонията се проведе на 13 декември 2018 г. в Sofia Event center и беше открита от Πeтя Aвpaмoвa, миниcтъp нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo. „Блaгoдapeниe нa инвecтитopитe, cтpoитeлитe, apxитeĸтитe, пpoeĸтaнтитe и нa вcичĸи, ĸoитo вceĸи дeн ca нa oбeĸтитe, ycпявaмe дa нaпpaвим гpaдoвeтe пo-ĸpacиви, дa мoдepнизиpaмe пътнaтa инфpacтpyĸтypa, дa paбoтим зa eнepгийнaтa eфeĸтивнocт, дa oбнoвявaмe cгpaдитe нa coциaлнaтa и здpaвнaтa инфpacтpyĸтypa, пoдчepтa peгиoнaлният миниcтъp в обръщението си към представителите на бранша.   

Сградният комплекс на „МУЛТИВАК“ е построен в Индустриална Зона – Божурище до София, върху обща площ от над 12 хил. кв. м. Застроената площ е около 7 хил. кв. м. и включва производствена, складова и логистична база, модерен шоурум, офиси и социална сграда със столова и общежитие. В производственото хале са монтирани модерни съоръжения за допълнително въвеждане на естествена светлина, която дава по-голям комфорт на хората по време на работа. В завода се произвеждат части и модули за опаковъчните машини на MULTIVAC. По време на награждаването Ивайло Димитров, управител на МУЛТИВАК, благодари на журито на конкурса и на всички компании, взели участие в изграждането на завод МУЛТИВАК. „Модерната работна среда мотивира допълнително нашия екип от специалисти да подобряват ежедневно производствените показатели и провокира креативността ни“, добави Ивайло Димитров.

Това е поредната престижна награда за качествено строителство, присъдена на фирма от „Планекс Холдинг“.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия