EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Инж. Христо Димитров - почетен член на журито на престижния конкурс „Академия ГРАДЪТ“

 13/07/2018 Инж. Христо Димитров  - почетен член на журито на престижния конкурс „Академия ГРАДЪТ“
Инж. Христо Димитров, управител на „Планекс” ЕООД, бе почетен член на журито в категория „Сгради и вътрешни пространства” в конкурса „Академия ГРАДЪТ“. Инициативата събра на едно място талантливи млади инженери, урбанисти и архитекти и ги срещна с бизнеса. В тазгодишното издание бяха представени над 120 проекта. 
Конкурсът включваше четири тематични области – „Сгради и вътрешни пространства”, „Съвременни тенденции за интериорни и екстериорни решения на търговски обекти“, „Градът - Културно-историческо наследство“ и „Градът - Градска среда и инфраструктура”. За първи път тази година „Академия ГРАДЪТ“ организира дискусия на живо между участниците, класирани в ТОП 3 по съответните категории и авторитетното жури. 
Инж. Христо Димитров журира в категория "Градът - Сгради и вътрешни пространства”. Нейната цел е да се изследват добрите практики в глобален мащаб и чрез използване на иновативни решения участниците да представят идейни проекти за различни по функции решения за сгради и оригинални вътрешни пространства.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж