EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс Инвест“ откри нов офис в София

„Планекс Инвест“ откри нов офис в София
На 4 юли 2018 г. инвестиционно-консултантската компания "Планекс Инвест" ООД откри новия си офис в София. Инж. Пламен Андреев, управител на "Планекс Инвест" ООД, инж. Христо Димитров, управител на „Планекс“ ЕООД и Даниела Стефанова, управител на „Планекс Инвест“ ООД отправиха благодарност към своите партньори и колеги, работили по реализирането на сградата. По време на официалната церемония бе отслужен водосвет за освещаване, здраве и благоденствие. 

Офисът на „Планекс Инвест“ се намира в кв. „Витоша“, в сграда „Гама".  Интериорният дизайн и организацията на работната среда се отличават със своята елегантност и практичност. Предвидени са всички съвременни технологични удобства и са приложени доказаните добри практики с цел оптимизиране на работния процес на служителите и гарантиране на качествено и бързо обслужване на клиенти. Комплекс „Гама" е модерна и функционална сграда, изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя съчетава всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване - удобен достъп до ключовите точки в столицата, добре устроен жилищен район, близост до паркови пространства, иновативно и качествено изпълнение. 

„Планекс“ е еталон за качество и стил в строителството с 28-годишен опит.  От 2007 г. насам е сред петте най-добри български компании в областта на високото строителство. Компанията е реализирала над 1 200 000 кв. м проекти из цялата страна. „Планекс“ успешно реализира пълния обем услуги в строително-инвестиционния процес – от изготвяне на концепция за проект и проектиране, през строителство до професионално управление и поддръжка на сгради. Носител е на редица награди, сред които „Златен отвес” и „Сграда на годината“, както и „Технологична бизнес сграда на годината“ във второто издание на престижните отличия Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017 на Българската аутсорсинг асоциация и Българската асоциация на софтуерните компании.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж