EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Инж. Христо Димитров, управител на „Планекс“ ЕООД и зам.-председател на УС на КСБ – Варна, откри работна среща, на която бе представена инвестиционната програма на морската столица за 2018 г.

 17/04/2018 Инж. Христо Димитров, управител на „Планекс“ ЕООД и зам.-председател на УС на КСБ – Варна, откри работна среща, на която бе представена инвестиционната програма на морската столица за 2018 г.
Областното представителство на Камарата на строителите в България – Варна (ОП на КСБ – Варна), и община Варна проведоха работна среща. Форумът бе открит от кмета на морската столица Иван Портних и от инж. Христо Димитров, управител на „Планекс“ ЕООД, зам. -председател на Управителния съвет (УС) на КСБ и председател на ОП на КСБ – Варна. Медиен партньор на събитието бе в. „Строител“.

В срещата се включиха инж. Илиян Терзиев, председател на УС на КСБ, инж. Мирослав Мазнев, изп. директор на КСБ, инж. Христо Иванов, зам.-кмет на общината, представители на строителни фирми и др.

 „Бих искал да изразя моята и на Областното представителство благодарност към кмета г-н Портних за организирането на срещата. Общината реализира сериозна инвестиционна програма и е най-големият възложител за бранша в областта“, каза инж. Христо Димитров и добави, че за ОП на КСБ – Варна, което представлява над 450 строителни компании, информираността относно предстоящите поръчки е от съществено значение.

„Добрата комуникация и диалог между Камарата и местната администрация е ключова както за своевременното решаване на възникналите въпроси, така и за успешното, в срок и с необходимото качество реализиране на големите инфраструктурни обекти на територията на общината“, подчерта председателят на ОП на КСБ – Варна.

„Първо бих искал да отправя моите и на УС на Камарата искрени поздрави към кмета Портних и към инж. Димитров за тази инициатива, която се провежда съвместно, и то за втора поредна година. За ръководството на КСБ, за мен като председател комуникацията, диалогът с институциите на централно и местно ниво е водещ приоритет“, подчерта инж. Терзиев и допълни, че през последния месец ръководството на КСБ е провело срещи със Столичната община, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на околната среда и водите, Министерството на туризма и др.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж