EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Сънденс Резиденс

Сънденс Резиденс
Населено място: София
Изпълнител: "Интерхолд" ЕООД
Архитект:
Етап: в експлоатация
Година на реализация: октомври 2019
Функционално предназначение: жилищен комплекс, 10 240 кв.м.
„Сънденс Резиденс“ е разположен в гр. София, кв. „Манастирски ливади“ (запад) между улиците „Проф. Велизар Велков“, „Българска легия“ и „Бяло поле“ (в непосредствена близост до бул. „България“ и Околовръстен път).

Районът се отличава със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до живописната резиденция „Бояна“ и ски лифтовете на Витоша. На пешеходно разстояние от обекта са Мол „България“, ресторант „Виктория“, магазин „Била“, детски градини, училища и МБАЛ „Св. София“.

„Сънденс Резиденс“ е разположен на площ от 4 754 кв.м и е проектиран спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. Комплексът е от затворен тип, което гарантира необходимата сигурност за един комфортен начин на живот.

В комплекса са проектирани 83 апартамента – двустайни, тристайни и четиристайни, с площ от 60 до 198 кв.м, разположени на 6 етажа. Жилищата се издават на шпакловка и замазка, с монтирани ключове и контакти, мултисплит климатична система, smart домофонна система, блиндирани входни врати. В комплекса ще има подземен и открит паркинг, магазини на приземните нива и детска площадка. 

В „Сънденс Резиденс“ е осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на  техническа изправност на асансьорната и домофонна инсталации и други.

Повече информация за продажбата на имоти в обекта ще намерите тук
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация

Галерия