EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс“ ЕООД спечели две награди в конкурса „Златен отвес 2017“- Варна

 26/10/2017 „Планекс“ ЕООД спечели две награди в конкурса „Златен отвес 2017“- Варна
За строежа на хипермаркет „Кауфланд“ в жк „Бриз-юг“ във Варна „Планекс“ ЕООД бе отличена с първа награда в категория „Административни, офис, промишлени и търговски сгради“

Варна, 26.10.2017 г. Едроплощния хипермаркет „Кауфланд“ в жк „Бриз-юг“ бе фаворитът на журито на 16-тите годишни награди за строителство и реконструкция „Златен отвес 2017“ в категория „Административни, офис, промишлени и търговски сгради“. Церемонията традиционно се проведе в навечерието на професионалния празник на строителя (Димитровден). Организатор на конкурса е Областното представителство на Камарата на строителите – Варна в България. Отличието беше връчено на главния инженер на „Планекс“ ЕООД Диан Георгиев, който отправи благодарност към всички колеги, работили за осъществяването на обекта. 

„Планекс“ ЕООД бе отличена и с още една награда в категория „Хотели и ваканционни комплекси“ за реконструкцията и ремонта на хотел „Нимфа“ във ваканционен комплекс „Ривиера“, гр. Варна.

Наградите за качествено строителство във Варненска област бяха в 7 категории: жилищни сгради (многофамилни и еднофамилни); хотели и ваканционни комплекси; административни, офис, промишлени и търговски сгради; спортни и развлекателни обекти, обекти в социалната сфера, образованието и здравеопазването; обекти на инфраструктурата и благоустройството; саниране на обществени и жилищни сгради; реставрация на недвижими паметници на културното наследство.

Това бе поредното признание за екипа на „Планекс“ ЕООД. Компанията е носител на наградите „Златен отвес” за 2004, 2005, 2006, 2008, 2013 и 2014 година за Варненска област и получава първи места в конкурсите за 2010, 2011, 2012 и 2016 година за жилищни и търговски сгради, и обекти в социалната сфера, образованието и здравеопазването.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж