EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс“ спечели трета награда в категория „Инвеститор на годината“ на Годишните награди на Imoti.net

„Планекс“ спечели трета награда в категория „Инвеститор на годината“ на Годишните награди на Imoti.net

Модерният бизнес комплекс „Смарт център“ в Бургас спeчели приза за бизнес имот

София, 22.03.2017 г. 

За 2-ри пореден път Imoti.net връчи  своите Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти като признание за компаниите и експертите, които утвърждават добрата репутация на бранша и налагат европейски стандарти на работа. 11-членното жури, съставено от представители на професионалните и академични общности, специализирани медии и браншови организации, единодушно присъди трета награда в категорията „Инвеститор на годината – бизнес имоти“ на водещата строително-инвестиционната компания „Планекс“. 

„Смарт център“ е първата модерна офис сграда в Бургас, която е изцяло съобразена с нуждите на ИТ и аутосорсинг индустриите. Hi Tech визията й съчетава елегантни фасадни конструкции с новаторско технологично изпълнение. Офисната част е развита на 7053 кв.м с помещения тип „open space”, което дава възможност за оформяне на площите според нуждите на наемателите. Осигурено е естествено осветление на широк фронт, както и всички технически параметри за една модерна работна среда. Сградата предлага напълно оборудвана конферентна зала със 190 места. Ключовото местоположение осигурява лесен достъп от всички краища на града и удобна връзка с основните пътни артерии към София и Варна.

Цялата концепция на сградата е съсредоточена върху човека, спецификата на неговия работен ден, професионални особености и потребности, начин на мислене, желания и изисквания. Така се ражда идеята за „Смарт център“ – съвременен, модерен, сборно място за софтуер, хардуер и високи технолигии“, каза на официалната церемония за връчване на наградите  управителят на „Смарт център“ Калина Ченгелиева.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж