EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс“ е новият член на управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация

 14/03/2017 „Планекс“ е новият член на управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация
Българската фасилити мениджмънт асоциация избра нов председател и членове на управителния си съвет

София, 14.03.2017г. 
„Планекс“ е новият член на управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация. Общото събрание се проведе в София на 10 март и избра нови членове на управителния съвет и негов нов председател. Подновеното ръководство ще работи по всички основни приоритети на асоциацията, сред които популяризиране и усъвършенстване на успехите и статута на фасилити мениджмънт бранша. Сред основните цели са разширяване на членската база на асоциацията, обученията по европейски стандард във фасилити мениджмънт и въвеждането им като критерий за всички заинтересовани страни. През 2018 година ще се проведе Европейската фасилити мениджмънт конференция в България и новото управление на БГФМА поема подготовката. 

Новият председател Иван Велков сподели, че БГФМА прилага устойчиво европейски цели и световни стандарти. Сред членовете на управителния съвет е Бисера Пейчева от „Планекс“ с двегодишен мандат. Тя има 11-годишен опит в сферата на фасилити мениджмънта и развива марката PLHome на „Планекс“. Компанията е дългогодишен член на БГФМА и има значителен принос за популяризиране и развитие на фасилити мениджмънта в България.

„Фасилити мениджмънтът е динамична дейност, изпълнена с много предизвикателства, и БГФМА работи целенасочено върху обозначаването й като задължителен елемент за компаниите, управляващи сграден фонд. Щастлива съм, че „Планекс“ е член на БГФМА и че съм част от екипа, който ще продължава да утвърждава българския фасилити мениджмънт като част от общоевропейските стандарти“, сподели Бисера Пейчева. 

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж