EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Акварел Резиденс“ - домът, който ни събира

 01/11/2016 „Акварел Резиденс“ - домът, който ни събира
Възможно ли е естествена природа и архитектура да съжителстват в градски условия? „Акварел Резиденс“ на „Планекс“ е най-модерният пример за това безценно съчетание.

Варна, 01.11.2016 г. 
Уникалното местоположение на „Акварел Резиденс“ му донесе отличието „Най-добра жилищна сграда във Варненска област“ на конкурса „Златен отвес 2016“. Комплексът от апартаменти, изграден от „Планекс“, се намира сред разкошна, половинвековна борова гора в квартал Бриз във Варна (местността „Св.Никола“). Обитателите на „Акварел Резиденс“ се чувстват като на планински курорт. Същевременно жилищата им са само на 15 минути с кола от центъра на Варна и на 10 минути пеша до морския бряг. Именно тази уникална комбинация, съчетана със сигурността на затворения комплекс на площ от 6234 кв.метра, донесе на „Акварел Резиденс“ и номинацията за „Сграда на годината в България“ в категорията „Жилищни сгради“. Националният конкурс ще се проведе през декември. 

Комплексът, който обра овациите на строителния бранш, включва три нискоетажни сгради с четири входа.  Почеркът на „Планекс“– еталонът за качество и стил в строителството, личи във всеки детайл. „Акварел Резиденс“ се състои от 118 жилища с квадратура от 57 до 157 кв.метра. 70 процента от имотите вече радват своите собственици. На разположение все още са  28 апартамента с една и две спални, 7 ателиета, както и невероятен панорамен апартамент с гледка към целия Варненски залив с четири спални, просторен дневен тракт и сервизни помещения. 

Безспорно за днешния градски човек най-ценни са свежият въздух, високото качество на средата на живот и спокойствието на квартала. Собствениците на апартаменти в „Акварел Резиденс“- Варна имат шанса да релаксират сред природата, наслаждавайки се на уюта на своите домове. За комфорта им се грижат и СПА зона с басейн, фитнес и здравословен фреш-бар, вътрешен парк с разнообразна растителност и детски площадки, изградени от естествени материали. Комплексът в квартал „Бриз“ привлича интереса на млади семейства и по-възрастни двойки, избрали да живеят в хармонична и спокойна среда. Апартаментите с една и две спални са подходящи и за закупуване с цел инвестиция, като ваканционен дом или апартамент за пренощуване на хора с бизнес във Варна, които живеят в Североизточна България.  Жилищата в „Акварел Резиденс“ се продават по БДС и с инсталирана климатична система Multisplit. Предлагат се и обзаведени апартаменти – всеки с различен авторски интериор на специалистите на „Планекс“. За живущите в комплекса са предвидени открити и закрити паркоместа. В близост до приятната отмора на „Акварел Резиденс“ се намират училища, търговски център, магазини и заведения.
„Планекс“ предлага на клиентите си юридическо обслужване, поддръжка и управление на имотите, отдаване под наем, почистване и денонощна охрана.

„Домът, който ни събира“- това топло послание вложихме в строителството на „Акварел“, споделят от „Планекс“. Комплексът олицетворява стремежа на компанията към подобряване средата на живот и приближаване към природата. Неслучайно „Акварел Резиденс“ е истински оазис сред бетонната джунгла.

Подробности за „Акварел Резиденс“ вижте тук


„Планекс“ е една от водещите български строително-инвестиционни компании с 26-годишен опит и множество реализирани проекти (над 1 200 000 кв.м.). От 2007 г. насам „Планекс“ е сред петте най-добри български компании в областта на високото строителство. Портфолиото й включва разнообразни обекти: хотели и ваканционни комплекси, жилищни сгради, търговски и офис центрове, молове, индустриални и логистични сгради, инфраструктурни проекти. Със собствено ноу-хау, високо технологично и организационно ниво и спазването на стандартите за качество, фирмата е спечелила отлична репутация в браншовите среди и сред инвеститорите, и се е превърнала в еталон за качество и стил в строителството. 

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж