EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Последният етап на жилищен комплекс "Акварел Резиденс" (кв. Бриз във Варна) е въведен в експлоатация

 24/03/2016 Последният етап на жилищен комплекс "Акварел Резиденс" (кв. Бриз във Варна) е въведен в експлоатация

На 21.03.2016 г. с Удостоверение № 71 бе въведен в експлоатация последният етап от жилищен комплекс Акварел Резиденс – гр.Варна (кв.Бриз), включващ сградите Акварел 1, Акварел 2 и Акварел 3.

Изграждането на комплекса започна през 2010 г. с най-малкия от трите обекта – Акварел 1 с общо РЗП от 1 963 кв.м. Една година по-късно всички имоти бяха реализирани и сградата въведена в експлоатация. През 2012 г. стартира строителството на Акварел 2, а през 2014 година започна изпълнението и на последния трети етап на комплекса.  Общата разгъната застроена площ на трите етапа е над 19 600 кв.м. и има 180 жилищни единици. Използвани си естествените предимства на терена. Сградите са ситуирани в свободните пространства между съществуващите борови дървета, така че да осигуряват усещане за уединение и индивидуалност в естествена природна среда. Архитектурата е изчистена и съвременна, и е обърнато особено внимание на детайлите.

В комплекс Акварел е създадена хармонична и спокойна среда за живот, домашен уют и възможности за почивка, на които собствениците могат да се наслаждават целогодишно. Вярваме, че Акварел ще бъде следващият обект на Планекс символ на качествено строителство и съвременен начин на живот в една екологична среда.

Повече информация за продажба на имоти в комплекс „Акварел Резиденс“ можете да получите на тел.052 610 746 и 088 212 2 212. 

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия