EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Smart Center

Smart Center
Населено място: Бургас
Инвеститор: Планекс ЕООД
Изпълнител: Планекс ЕООД
Архитект:
Етап: в експлоатация
Година на реализация: 2016
Функционално предназначение: Бизнес център с офиси клас "А"
Smart center е модерен бизнес комплекс от смесен тип, съчетаващ първокласни офисни пространства клас “А”, атрактивни търговски площи и зони за обществено обслужване. Сградата се намира в гр. Бургас и има ключово местоположение на една от най-важните пътни артерии за града – бул. Транспортна

Smart center разполага с общо 2 498 кв.м. търговски площи, които ще бъдат магазини, обслужващи дейноста на офис служителите. Офисната част е развита на 7 053 кв.м. и заема от трето до седмо ниво на сградата. Помещенията са тип „open space”, което дава възможност за формиране на площи според нуждите на наемателите. Има възможност за поддържане на денонощен режим на работа. За нуждите на сградата са осигурени фиброоптична обвързаност на сградата, собствен трафопост и аварийно ел. захранване. За офисите е предвиден двоен под и възможност за гъвкаво окабеляване на работните места. 

За сградата е предвиден професионален сграден мениджмънт, осигурен от една от фирмите с традиции в тази сфера – „Планекс Инвест“ ООД чрез нейния бранд PLHome, с натрупан 10-годишен опит в сферата на управлението на сгради, в т.ч. офисни сгради, банки, жилищни и търговски комплекси.

С уникалната си концепция и стратегия за развитие, Smart center е оптималното решение, както за реномирани търговски фирми, така и за офис наематели с най-високи изисквания. 
Smart center има претенциите да е съвременен и модерен, "умен", сборното място за софтуер, хардуер и високи технологии.

Информация за наем на площи на smartcenter.bg 
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия