EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Жилищен комплекс "Гама"

Жилищен комплекс "Гама"
Населено място: София
Изпълнител: "Планекс Билд" ООД
Архитект: ПроАрх
Етап: в експлоатация
Година на реализация: 2017
Функционално предназначение: жилищна сграда, 10 500 м2
ГАМА е модерна и функционална жилищна сграда, изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване:
удобен достъп до най-активните точки на града; добре устроен жилищен район; близост до паркови пространства; иновативно и качествено изпълнение.
Сградата се намира непосредствено до бул. „Г.М.Димитров“, на границата между кв. Витоша и Студентски град. 
В сградата има 2 подземни и 8 надземни жилищни нива.  На партерния етаж са развити площите с обществено предназначение – ресторант, детски център, офиси. Жилищните имоти са разположени от втори до осми терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на двете подземни нива, където са разположени и основна част от складовите помещения.
Жилищата се предлагат с цялостно окабеляване (ТV, Internet, телефон), монтирани ключове и контакти, ВиК изводи на тапа, 5-камерна PVCдограма с нискоемисионно и мултифункционално стъкло, вътрешни подпрозоречни первази от врачански варовик.  Предвидено е централно парно отопление, с монтирани радиатори и ултразвукови топломери за всеки имот, разположени в инсталационни кутии в общите части.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия