EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Планекс започна строителството на комплекс Гама в София

 18/01/2016 Планекс започна строителството на комплекс Гама в София
Започна строителството на жилищна сграда "ГАМА", разположена на столичния бул. "Г.М. Димитров". Инвеститор е  "Пи Ел Ейч Инвест" ООД, част от "Планекс холдинг". Проектът е разработен от "ПроАрх" АД. Изпълнител е "Планекс Билд" ООД.

 "Гама"е модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Сградата съчетава всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване - удобен достъп до активните точки на града, добре устроен жилищен район, близост до паркови пространства, иновативно и качествено изпълнение.
Парцелът е разположен непосредствено до бул. "Г.М.Димитров", на границата межд кв. Витоша и Студентски град. Отстоянието от улицата е достатъчно, за да се намали шума и да се осигури спокойствие на обитателите. Близостта до Симеоновско шосе дава възможност за бърз и лесен достъп както до центъра, така и до Околовръстен път. В близост са разположени детски градини, училища, университети, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове.

Сградата е решена с две подземни нива с паркоместа и складове и осем надземни нива. На партерния етаж са развити площите с обществено предназначение – ресторант, детски център, офиси. Жилищните имоти са разположени от втори до осми терасовиден етаж - общо 69 апартамента с една, две и три спални. Площта на апартаментите е от 70 до 176 кв. м. 

Предвидено е централно парно отопление, с монтирани радиатори и ултразвукови топломери за всеки имот, разположени в инсталационни кутии в общите части.

Инвеститорът предлага професионалния сграден мениджмънт след въвеждане на обекта в експлоатация. Услугите по поддръжка включват денонощна портиерна служба, видеонаблюдение, ежедневно почистване и поддръжка на общите части, сезонно озеленяване и поддържане на зелените площи, поддържане на асансьорната и домофонна инсталации в техническа изправност и други.

 Сградата с РЗП 10 500 кв. м. ще бъде завършена през септември 2017 г.
Информация за продажба на апартаменти ще намерите тук
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия