EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

25 уникални оферти за закупуване на жилище

 02/11/2015 25 уникални оферти за закупуване на жилище

През ноември Планекс отбелязва 25 години от създаването си. 
Празнуваме 25 години опит, над един милион квадратни метра построени сгради, хиляди доволни клиенти, отлична репутация и десетки престижни награди. 
Споделяме удовлетворението от успеха с всички партньори и колеги, приятели и клиенти. 

Каним Ви за се присъедините към нашия празник!

По случай нашата 25-годишнина, решихме да Ви подарим 25 изключителни възможности за/при покупка на имот от нас. 

До края на 2015 г., обявяваме 25 уникални оферти в к-с Акварел Резиденс, гр.Варна:

Подбрали сме пет специални имота, които ще бъдат довършени модерно и по индивидуален дизайн. Насладете се на един готов за обзавеждане дом, без да е необходимо да следите цялата организация по довършването или да заплащате повече към цената на имота!

Виждали сте красивите визуализации на студиата за интериорен дизайн и винаги сте искали да имате такива за Вашия дом? Изберете един от имотите, към които сме добавили безплатен професионален проект и оставете дизайнерите да се погрижат за неговата визия.

Знаем колко важно е паркирането в големия град и Ви подкрепяме с пет широки паркоместа по Ваш избор в подземния паркинг на комплекса. Не търсете място за паркиране пред блока всяка вечер – просто сменете адреса!

Искате да купите имот, но очаквате да получите част от нужната Ви сума в края на следващата година? Не изпускайте имота, който сте харесали в Акварел Резиденс само заради това! Сега Ви предоставяме възможност за разсрочване на плащането до 12.2016 г.

Ако искате да завършите апартамента си със собствени сили и средства, не сте шофьор и разполагате с цената на имота сега – възползвайте се от Топ 5 от нашите предложения! Пет имота на много специални цени Ви очакват.

Списъкът с 25-те уникални оферти можете да видите в отдел "Продажби" в централния ни офис – ул.Любен Каравелов 55, 08:30 – 17:30 часа.

Очакваме 25 щастливи новодомци, които да ни подарят своите усмивки!
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж