EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Жилищен комплекс "Акварел 3"

Жилищен комплекс "Акварел 3"
Населено място: Варна
Изпълнител: Планекс ЕООД
Архитект: Архитектурно бюро "Е-Арх" ООД
Етап: в експлоатация
Година на реализация: март 2015
Функционално предназначение: жилищен комплекс

Информация за продажба на имоти в комплекса вижте на www.RealtyPlanex.com 
Комплекс „Акварел 3“ е разположен в местността „Свети Никола“, в непосредствена близост до комплексите  "Акварел 2" и „Акварел 1“. Общото между всички сгради е комфортната среда на обитаване в комплекса: богато озеленяване, зони за спорт и развлечения,  места за забавления и игра на децата.

„Акварел 3“ е разположен върху площ 6234 кв.м. Състои се от три нискоетажни сгради с общо четири жилищни входа. Проектирани са 118 жилища с квадратура от 57 до  157 кв.м. За живущите в комплекса са предвидени открити и закрити паркоместа. В една от сградите са разположени: закрит басейн с размери 4,70 на 14,00 м., фитнес център и сауна, няколко закрити зали – за тенис на маса, за игра на деца. В двора ще има голяма детска площадка. Всички апартаменти в комплекс „Акварел 3“ се предлагат по БДС, с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, оптични връзки - интернет и TV, блиндирани входни врати.

Комплекс „Акварел 3“ е проектиран така, че да се впише изцяло сред съществуващите дървета и зеленина. Територията между сградите ще бъде оформена с клинкер, камък, дърво и водни ефекти. Собствениците на жилища в „Акварел 3“ ще имат възможност да релаксират сред природата и да се насладят на уюта на своите домове, като същевременно се намират само на петнадесет минути с кола от центъра на Варна и десет минути пеша до морския бряг. В близост се намират училища, търговски център, магазини, заведения.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия