EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Предстои откриването на първия lifestyle център за майки и деца в България

 17/01/2012 Предстои откриването на първия lifestyle център за майки и деца в България
Инвестиционнa компания "Планекс Инвест" ООД представи най-новия проект на компаниятa – първият по рода си в страната lifestyle център за майки и деца - „Mam’s & me center VIVA”. Той предлага както отлични условия за работа на своите бизнес партньори, така и  уникални удобства и уют на своите бъдещи клиенти.

Първият по рода си мол „Mam’s & me center VIVA” е резултат от продължителни пазарни проучвания на нагласите на потребителите за това какъв тип проект би запълнил липсващата пазарна ниша и би задоволил взискателните потребители, които са презадоволени от наличието на търговски центрове тип “мол” в града. Mam’s & me center VIVA е част от жилищния комплекс „Вива”, ситуиран в кв. Левски, Варна. Търговският център е позициониран стратегически и се намира в непосредствена близост до кръстовището на бул. Осми приморски полк и бул. Васил Левски.

Лайстайл центърът разполага с над 5 000 кв.м РЗП. По план са предвидени 35 магазина и 3 заведения, като помещенията са разположени на 3 етажа и проектирани така, че да отговарят на желанията и възможностите на различните наематели – с площ от 25 кв.м. до 200 кв.м. Изграден е и подземен паркинг за удобство на клиентите.
Предназначен за майките и техните децата, търговският център ще предлага разнообразие от магазини, съчетани с ресторант, кафе, детски център, фитнес и йога център, зала за танци, учебни центрове, специализиран клуб за майки, книжарница, лекарски кабинет, аптека, химическо чистене, пункт за информация, плащане на битови сметки и други. Основната концепция на lifestyle центъра е уникална за българския пазар и цели да предложи удобен микс от предлагани продукти и услуги, в комбинация с добавена стойност и възможност за приятнo разтоварване за родителите и весели занимания за малчуганите.

Инвестицията и мениджмънта на „Mam’s & me center VIVA” са поети от управляващото дружество „Планекс Инвест" ООД, а ексклузивен консултант по отдаването на търговските площи е GVA Sollers Solutions. Официалното откриване на обекта е планирано за пролетта на 2012.

Повече за инвеститорите и управляващата компания:
„Планекс Инвест" ООД, е инвестиционно-консултантска компания. Фирмата е основана през 2004 г. с предмет на дейност: консултации и анализи на пазара на недвижими имоти, разработване на концепции за инвестиционни проекти, проектиране и строеж на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения, реализация на инвестиционни проекти в областта на строителството и имотите, продажба на имоти. Специализирана е в изграждането и управлението на жилищни и ваканционни комплекси, офисни и търговски сгради.
„Планекс Инвест" ООД предлага на своите клиенти: цялостното управление на проекти, контрол върху проектирането и строителството, продажба на имоти, поддръжка на сгради, охрана и контрол на достъпа в комплексите, управление на собствеността и др.
„Планекс Инвест" ООД е сертифицирана по ISO 9001:2000 от Germanischer Lloyd Certification, сертификат № QS-4104HH. Фирмата има офиси във Варна, София и Бургас.


GVA Sollers Solutions, член на международната консултантска компания GVA Worldwide, е част от групата на ФОРОС - Национална Компания Недвижими Имоти, водещ участник на пазара на бизнес имоти в България от 1993 г. и предлагаща пълен набор от услуги и решения в областта на концептуалното и инвестиционно консултиране, управление на проекти, консултантски и брокерски услуги, и др. Компанията оперира в сегмента на бизнес имотите и по-конкретно в секторите индустриални, офис и търговски площи и парцели.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия