EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Бутик Резиденс” взе специалната награда в конкурса „Сграда на годината”

 16/12/2008 „Бутик Резиденс” взе специалната награда  в конкурса „Сграда на годината”

Хармоничната жилищна среда, създадена в комплекс „Бутик Резиденс”, бе отличена със Специална награда в седмия национален конкурс „Сграда на годината”. Журито оцени високо концепцията на инвеститора и архитекта, която съчетава удобството на живот в апартамент с лукса на собствената морска къща, собствения двор, парк, езеро. Според журито на конкурса комплекс „Бутик Резиденс” представя едни от най-добрите практики в архитектурата и строителството с акцент върху модерния образ, хармоничното вписване в околната среда и създаването на съвременни удобства за живот.

Комплекс „Бутик Резиденс” се състои от три сгради. Всички апартаменти са с морска панорама, благодарение на естествената денивелация на терена. Обърнато е специално внимание на озеленяването и възможностите за спорт и почивка на обитателите. В комплекса са изградени игрища за „големи” – мини футбол, тенис на корт, волейбол; и игрища за „малки” – бадминтон, детски игри, както и модерна и обезопасена, екологично съобразена детска площадка и амфитеатър за контакти между децата. Инвеститорът е използвал достатъчния дебит на подпочвените води и чрез „улавянето” им с дренажна система и кладенци, развива система от езера и изкуствена река, разделяща двора на две части – жилищна и спортно-рекреационна. Малък спа център, фитнес, кафене, денонощна охрана и поддръжка са другите удобства, предвиден за обитателите на комплекса.

Специалната награда в конкурса „Сграда на годината” е вторият приз, който печели комплекс „Бутик Резиденс”. Преди малко повече от месец сградата спечели и наградата на Камарата на строителите във Варна.

Информация за продажби: тел. 052/610 746 или www.RealtyPlanex.com 
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия