EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Виното - друг начин на употреба

 19/12/2008 Виното - друг начин на употреба
в. "Морски Дневник", 19 декември 2008 г.

"Спа Романс" в курорта Св. Константин изкушава с антистрес терапии

В края на ХІХ в. швейцарските курорти поставят началото на ампелотерапията (от гр. ампелос - лоза) - лечение с грозде и гроздов сок. Основната причина за ориентирането към този нетрадиционен метод е лесното и бързо усвояване на захарите в гроздето - глюкоза и фруктоза.

Те подпомагат сърцето и черния дроб, което прави гроздето подходяща храна за хора, подложени на тежки физически и психически натоварвания. Как действа подобен вид терапия вече може да се изпита и тук, казва Тодор Петков, мениджър продажби и маркетинг на "СПА Романс" в курорта Св. Константин.

Защото най-новото предложение на центъра е винена терапия за лице и ексфолиация на тяло с винени кристали. Всъщност в съвременното разбиране за СПА (SPA, от лат. sanus per aqua - лечение чрез вода) все повече и повече се налагат нестандартните продукти, казва Петков.

Изкушенията в "СПА Романс" далеч не се изчерпват с докосването до виненото вълшебство. Коледните предложения с промоционални цени включват още и различни нестандартни процедури. Сред тях са и добре познатата парна баня, специално разработената за хора с пигментационни петна избелваща светлостимулираща терапия, както и дузина антистрес терапии.

Подобаващо място сред тях заемат терапията за околоочния контур, която редуцира тъмни кръгове и торбички под очите и, разбира се, макар и ориентирани основно към дамската половина, от СПА техниките могат да се възползват не само жени, посочва Петков.

Посетите ли "СПА Романс", не пропускайте да хидратирате кожата си с бамбук и коноп или да се отървете от натрупаната умора и стрес с помощта на подхранващите червени водорасли и изобилстващата на минерали аризонска пустинна кал, богата на мед, магнезий и цинк, допълва още Петков.

В духа на наближилите коледни и новогодишни празници "СПА Романс" предлага и промоционални цени за всички свои процедури. А за всички, които се възползват от предложението, има и допълнително бонуси.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж