EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Планекс ООД печели наградата „Златен отвес” за четвърти път

 27/10/2008 Планекс ООД печели наградата „Златен отвес” за четвърти път
„Планекс” ООД получи наградата  „Златен отвес” за строителството на Мол Варна. Статуетката бе връчена от председателя на Общинския съвет във Варна Борислав Гуцанов на специална церемония, организирана от областното представителство на Камарата на строителите в България по случай Деня на строителя, 26 октомври - Димитровден.

Конкурсът „Златен отвес” се провежда за седми пореден път в рамките на „Варненска строителна седмица”. Целта е да бъдат отличени най-добрите сгради, построени във Варна през изтеклата година. В конкурса тази година участваха 20 фирми с 30 обекта, които се състезаваха в 7 категории. Най-много претенденти имаше в раздела „Жилищни сгради”, където „Планекс” ООД отново спечели първо място за строителството на луксозния жилищен комплекс „Бутик Резиденс” в местност Траката, както и специална грамота на КННП-Варна за сградата на Мол Варна.

Това е четвъртата поред награда „Златен отвес” на „Планекс” ООД. Досега фирмата е печелила най-голямото варненско строително отличие за изграждането на жилищните комплекси „Панорама” и „Евро” и на търговски център „Пикадили Парк”.
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия