EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Жилищен комплекс "Вива 4"

Жилищен комплекс "Вива 4"
Населено място: Варна, кв. "Левски"
Инвеститор: "Пи Ел Ейч Инвест" ООД
Изпълнител: "Планекс" ООД
Архитект: Архитектурно бюро „Е-Арх” ООД, арх. Мартин Христов, арх. Галина Балева, арх. Станимир Бурназов
Етап: в експлоатация
Година на реализация: март 2010
Функционално предназначение: жилищна сграда, РЗП: 24 766,9 кв.м.
Комплекс „Вива” е проект за цялостно решение на градската среда. Състои се от 4 сгради /Вива 1, Вива 2, Вива 3 и Вива 4/. Проектирани са общо около 70 хил. кв. м. апартаменти, търговски площи, офиси. „Пи Ел Ейч ИНвест” ООД ще инвестира и в изграждането на нови улици с всички комуникации, паркова среда с водни ефекти, детски площадки и др. В завършен вид комплексът ще демонстрира актуалното и модерно отношение на инвеститора към средата, в която живеем, към нейното удобство и естетика.

Архитектурата на комплекс „Вива 4” е модерна и съчетава функционалност и комфорт. Сградата е 6-етажна с 3 отделни входа. Проектирани са 121 бр. апартаменти и ателиета от 47 до 223 кв.м., 98 паркоместа в подземен паркинг. Част от комплекс „Вива 4” е и търговският център, където са проектирани: супермаркет, фризьорски и козметичен салон, рекреационен център с фитнес, сауна, парна баня и масаж, заведения за хранене, кафе-сладкарница с детска площадка и офиси.

Информация за закупуване на жилища в комплекса или за наемане на офис и търговски площи, можете да намерите в отдел „Продажби” на тел. 052/610 746, ел. поща: sales@planex.bg и уеб адрес: www.RealtyPlanex.com
1.jpg Жилищен комплекс "Гама", София Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
IMG_8487.jpg Комплекс Акварел 3 Град:Варна Тип:Жилищен комплекс Етап:В експлоатация
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия